Tiedotteet

There is no content to display.

PT hakee tutkijaa makrotalouden tutkimusalueelle

Palkansaajien tutkimuslaitos (PT) on riippumaton taloustieteellinen tutkimuslaitos. Tutkimuksen painopisteitä ovat työmarkkinoiden, julkisen talouden sekä makrotalouden tutkimus. Tutkijat tekevät korkeatasoista taloustieteellistä tutkimusta yhteiskunnallisen keskustelun ja päätöksenteon tueksi.

Palkansaajien tutkimuslaitos hakee taloustieteen

TUTKIJAA

vakinaiseen / määräaikaiseen työsuhteeseen makrotalouden tutkimusalueelle. Tehtävä edellyttää soveltavan makrotaloustieteen hallintaa sekä kokemusta empiiristen aineistojen käsittelemisestä.

Etsimme väitellyttä tutkijaa, jolla on näyttöä tieteellisesti korkeatasoisesta tutkimuksesta. Edellytämme tutkijalta oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja osallistumista talouspoliittiseen keskusteluun.

Tehtävänä on mm. suunnitella ja toteuttaa tutkimusalueen hankkeita, osallistua muiden tutkijoiden kanssa tutkimusrahoituksen hakemiseen sekä ohjata nuorempia tutkijoita.

Tarjoamme aktiivisen ja innostavan tutkimusyhteisön sekä erinomaiset edellytykset tehdä korkealaatuista ja riippumatonta tutkimusta. Toimenkuvan määrittelyssä ja palkkauksessa otamme huomioon tutkijan kokemuksen ja pätevyyden. Toivottu aloitusajankohta on 4/2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV pyydetään lähettämään viimeistään 24.2.2019 osoitteeseen: tutkija@labour.fi .

Lisätietoja

Tutkimusjohtaja
Tuomas Kosonen
040 940 2336

Tutkimuskoordinaattori
Ilkka Kiema
040 940 2287

Share

Palkansaajien tutkimuslaitos

Pitkänsillanranta 3 A 6. krs
00530 Helsinki

Puh. (09) 2535 7330

Yhteyshenkilöt

Erikoistutkija, tiedottaja
Heikki Taimio
Puh. (09) 2535 7349

Hallintosihteeri
Jaana Toivainen
Puh. (09) 2535 7341

design N&S

Valokuvat: Maarit Kytöharju


Share
Share